Isnin, 15 September 2014

JUBAH QIRANI 
  • 100% High Grade Cotton Combed
  • baju A shape cutting
  • lengan lepas terbuka
  • baju muslimah yang kemas, manis dan ceria
  • sangat2 selesa dan sedap dipakai
  • 100% jaminan kepuasan
  • baju muslimah online terbaik

SweetMuslimah.com



Q130  PINK TUA
Size available  : S,M,L, XL
RM105.00


Q138 ABU TUA
Size availabrl : M, L, XL, 2XL(+RM6), 3XL(+RM6)
RM119.00



Q138  BIRU TUA
size available  : S, M, L, XL, 2XL(+RM6), 3XL(+RM6)
RM119.00




Q145  DONKER
size available  : S, M, L, XL, 2XL(+RM6), 3XL(+RM6)
RM119.00



Q145 SALEM
size : S, M, L, XL, 2XL(+RM6), 3XL(+RM6)
RM119.00

KLIK BANER DI BAWAH UNTUK ORDER 
@
sms/whatsApp  013-8845618



SweetMuslimah.com



Sabtu, 13 September 2014

LAGI PROMOSI!!!!!
ADA DAH SOLD OUT.. CEPAT2 
KLIK LINK DI BANNER DI BAWAH

SweetMuslimah.com

@
SMS/WHATSAPP  013-8845618







SOLD OUT







SOLD OUT



MT65  BIRU
Availabe size  :  S, M, L, XL
RM69.00   49.00









MT72  ABU
Available size  : M
RM69.00  49.00




MT73  COKLAT
Available size  :  S, L
RM69.00   49.00



MT73  HIJAU
Available size  :  S
RM69.00   49.00






MT75  UNGU
Available size  :  S, L
RM69.00   49.00



MT63  COKLAT
Available size  :  S
RM69.00   49.00




SOLD OUT


MT65  HITAM
Available size  :  S, M
RM69.00   49.00










MT65 MARUN
Available size  :  S,  M
RM69.00  49.00

Jumaat, 12 September 2014

JUBAH COTTON PROMOSI !!!!!!!!!!!!


JUBAH COTTON PROMOSI!!!!!
  • 100% high grade cotton combed
  • baju A shape cutting
  • lengan bergetah 
  • 1pcs, kelihatan spt 2pcs
  • berzip pendek, dinamik dan manis
  • sangat-sangat selesa dan sedap dipakai
  • 100% jaminan kepuasan
  • baju muslimah online terbaik


MT78  HITAM UNGU
RM109.00  95.00
Available size  :  M, L, XL


 MT78  PINK BIRU
 RM109.00    95.00
Available size  :  L sahaja


 MT79  COKLAT
RM105.00    95.00
Available size  :  M,L,XL

 Q78 PINK
RM105.00  95.00
Available size  : XL


 Q84 BIRU
RM95.00  85.00
Available size  :  3XL(+RM6)

 Q85 UNGU
RM95.00   85.00
Available size   :  L, XL, 2XL (+RM6)


Q85  HIJAU APULKAT
RM95.00  85.00
Available size  :  L,  2XL(+RM6)


 Q96 BIRU MUDA
RM105.00  95.00
Available size  : S







KLIK LINK DI BAWAH UNTUK ORDER  : 

SweetMuslimah.com

@

sms/whatsApp  013-8845618






KOLEKSI SWEET MUSLIMAH....

Alhamdulillah..hari genap usiaku 31 tahun 
semoga di panjangkan umur, murah rezeki n sentiasa dalam lidunganNYA.. AAMIIN YA RABBAL ALAMIN.. 

heheeh.. dah lama tak berblog ni..  
ok2..kita buka blog ni dengan koleksi2 SWEET MUSLIMAH..
cantik berkualiti baju ni.. 
100% cotton pulak tu.. ok ..
bawah ni antara baju yang ada promosi.. RM49 je (exclude postage)
klu nak banyak lagi pilihan klik kotak pink comel kat bawah ni  \(^_^)/

SweetMuslimah.com








Sabtu, 5 Januari 2013

Berblog di tahun 2013

Assalamualaikum... Alhamdulillah, setelah sekian lama aku berblog lagi hehehehe.. banyak cerita pahit manisku di tahun 2012..huhuhuhu..yg paling pahit dan menyedihkan.. aku terpaksa melahirkan anak IUD setiap kali mengenangkan 'Fatimah Az Zahra' air mataku pasti mengalir... ya Allah tabahkan hatiku ya Allah.... pape pun aku bersyukur anakku Hadif Nuqman lah penawarnya..

Ya Allah panjangkanlah umur anakku hadif nuqman
sihatkanlah tubuh badan,
indahkanlah akhlaknya
fasihkanlah lidahnya dan perelokanlah suaranya 
untuk membaca Al Quran dan Hadis
dengan berkat nabi Muhammad SAW, 
dan segala puji bagiMU ya Allah tuhan semesta alam.... 
amin ya rabbal alamin...

tak sedar usia hadif nuqman dah nak masuk setahun dan usia perkahwinan kami pula dah 3tahun... tq ALLAH engkau kekalkanlah hubungan ikatan suami isteri kami hingga ke syurga MU ya Allah... kurniakanlah kami kesetiaan di antara satu sama lain... panjangkan umur kami, panjangkan jodoh kami.... berikan kami anak2 yang beriman dan sentiasa mentaati perintahMU dan menjauhi laranganMU... amin..ya rabbal amin...

sudah pasti juga aku ingin maju dalam kerjaya ku...walaupun sehingga kini aku tidak mempunyai pekerjaan yg setaraf dengan ijazah yg kumiliki..aku sentiasa berfikiran positif..insyaAllah Allah akan berikan lagi rezeki...aku yakin... semoga tahun 2013 ini akan memberikan aku rezeki lagi.... Amin ya Rabbal alamin...

Sabtu, 12 Mac 2011

Temuduga Penolong pegawai latihan vokasional (bangunan) j29 - IKM

Nak share pengalaman interview, heheheheheh
lucu sangat-sangat, memula tak nak pg gak sebenarnya coz fisrt jauh di IKM KK pastu bnyk kos lg nak pakai dahlah tengah berjimat untuk masa depan ni.. lg satu sebab jawatan ni kelayakan diploma je.. itu yang mr husband saya tak bagi sangat gak.. hmmmm tapi dah terlanjur isi n kebetulan ada lak tawaran temuduga..apa salahnya pg mencuba nasib..sapa tahu ada rezeki Allah nak bagi kan..kan..kan.kan..

gerak dari Lahad datu kul 9.30pg lebih kurang.. sampai Kota Kinabalu kul 4.30ptg laju jugak mr.husband saya drive.. terlompat-lompat dalam kereta..hehehhehe..alhamdulillah selamat juga sampai.. kk masa tu..
cek in kat hotel Courtyard @ 1 Borneo... memula tu nak cek in kat tune hotel, tapi kekeliruan..coz caj untuk bilik lain, toewl, aircon, tv pun lain..hmmm. pelik..daripada tu baik cek in je kat hotel courdyard harga pun berpatutan ada breakfast lg..heheheheh..

Pagi2 tu bgn cam berat hati je nak pg interview coz..kalau dpt nnti terpaksa berjauhan ngan mrhusband lg.. tak nak..tak nak.. huhuhuhuhuh..tp tiba2 ada satu smgt lak..untuk cari rezeki bantu mr husband kan... akhirnya aku kembali smgt untuk temuduga

oklah masa temuduga aku kedua tau..huh!!!! berdebar pun ada..tp ada mr husband jd semgt tu membara..hehehehehehe.. masuk je dalam, debaran langsung tak da.. yang panel tnya dia suruh perkenalkan diri secara ringkas, pastu tnya2 sal peribadi.. last2 sorang panel tu hentam soalan yang aku dah lupa2 igt sal bangunan gak...hmmm..selamba je aku jawab lupa.. tp kalau refresh boleh igt kot.. hahahahha lucu tul
lagi soalan diorang tanya, sanggup ke jawatan ni coz kelayakan diploma sedangkan aku da degree.. so aku jawablah.. " tak kisah, coz dah fikir masak2 sebelum datang interview" pastu tnay mara ni di bw kementerian apa wuiii..itu yang kau tak dapat nak jawab...terus aku jawab tak tahu..hahahahhaha aku gelak je..
pastu tanya lg sal cam na nak wat bngunan secara irngkas, jenis kerangka lah,.. wuii nasib baik dpt jugak dijawab walaupn tak sure betul ke tak.. yg penting terjawab hehehehehe

ada setengah jam jugaklah aku di interview kat dalam...lama gile, coz yg lain 15 minit je.. heheheheh
tu je,,, kepada kengkawan yang baca blog ni, n bakal interview untuk jawatan ni... sedia kan pengetahuan mengenai organisasi, jawatan ye..,.gud lak... n semoga berjaya untuk aku..

nak share gambar kat karambunai lepas interview terus pg karambunai.. heheheheh seronok..



pantai depan nexus resort

duduk2 jap..heheheh




Ahad, 6 Mac 2011

Thank U pp.... sayang pp sangat2...

Minggu sedih buat aku....huuhuhuhuhuhuhu...nangis sampai bengkak2 mata lagi tu..
pape pun..sebabnya..aku saja yg th, hehehehehe
pp jugak yang berkorban untuk aku.. wawawawa!!!!!
pa, mm syg sangat2 kat pp...

Doaku Harapanku...

LinkWithin

SweetMuslimah.com